© 2018 Alle teksten en beelden zijn en blijven eigendom van Kinderlogopedie Best

ADVIESGESPREK

Maak jij je als ouder zorgen of heb je twijfels over de taal-spraakontwikkeling van je kind? En wil je weten of logopedie bij Kinderlogopedie Best iets voor jullie kan betekenen? Of wil je gewoon weten of er een “klik” is tussen je kind en mij als logopedist?

Gratis adviesgesprek

Elke maand bied ik 4 gratis 1-op-1 adviesgesprekken aan. In dit gesprek ontdek je: Wat er voor nodig is om te zorgen dat jouw kind en zijn of haar omgeving elkaar  gaan begrijpen. Dat het echt niet aan JOU ligt dat je kind zich niet ontwikkelt zoals het “zou moeten”. Wat jij zelf al kan doen om je kind te helpen bij de taal-en/of spraakproblemen. Aan het eind van dit adviesgesprek voel jij je geïnspireerd en gemotiveerd om aan de slag te gaan en jouw kind verder te helpen in zijn of haar ontwikkeling. Heb je twijfels over de taal-spraakontwikkeling van je kind? En wil je weten of logopedie bij Kinderlogopedie Best iets voor jullie kan betekenen?  Meld je dan aan voor een gratis advies gesprek.  
VOOR KINDEREN MET SPRAAK- EN/OF TAALPROBLEMEN
© 2018 Alle teksten en beelden zijn en blijven eigendom van Kinderlogopedie Best

ADVIESGESPREK

Maak jij je als ouder zorgen of heb je twijfels over de taal- spraakontwikkeling van je kind? En wil je weten of logopedie bij Kinderlogopedie Best iets voor jullie kan betekenen? Of wil je gewoon weten of er een “klik” is tussen je kind en mij als logopedist?

Gratis adviesgesprek

Elke maand bied ik 4 gratis 1-op-1 adviesgesprekken aan. In dit gesprek ontdek je: Wat er voor nodig is om te zorgen dat jouw kind en zijn of haar omgeving elkaar  gaan begrijpen. Dat het echt niet aan JOU ligt dat je kind zich niet ontwikkelt zoals het “zou moeten”. Wat jij zelf al kan doen om je kind te helpen bij de taal- en/of spraakproblemen. Aan het eind van dit adviesgesprek voel jij je geïnspireerd en gemotiveerd om aan de slag te gaan en jouw kind verder te helpen in zijn of haar ontwikkeling. Heb je twijfels over de taal-spraakontwikkeling van je kind? En wil je weten of logopedie bij Kinderlogopedie Best iets voor jullie kan betekenen?  Meld je dan aan voor een gratis advies gesprek.  
VOOR KINDEREN MET SPRAAK- EN/OF TAALPROBLEMEN